Despre mine

Sunt de profesie videograf și activez în acest domeniu de aproximativ 5 ani.

Am absolvit o facultate în domeniu, dobândind o diplomă în Media Digitală, atestată de către Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca. Pe lângă aceasta, am finalizat o multitudine de cursuri în domenii precum: producție video, editare video, color grading, scriptwriting, design de sunet, iluminare, marketing online și storytelling. Sunt într-o continuă dezvoltare, încercând mereu să învăț lucruri noi și să îmi perfecționez abilitățile.

Totuși, consider că am avut de învățat cel mai mult despre acest domeniu practicandu-l. Am avut oportunitatea să lucrez pe multe ramuri ale videografiei, atât ca și angajat, cât și că videograf independent. 

Până să îmi găsesc nișele preferate, am realizat materiale video variate: pentru evenimente (petreceri; festivaluri; conferințe; nunți etc); reclame (atât pentru produse, cât și pentru servicii); materiale video promoționale; videoclipuri muzicale; videoclipuri de călătorie și o multitudine de proiecte personale.

Astfel, experiențele din ultimii ani m-au făcut un videograf versatil. M-au făcut să înțeleg ce presupune munca în echipă și ce implică aducerea unei idei inițiale la stadiul de material final.

Sunt o persoană deschisă, îmi face mereu plăcere să colaborez cu oamenii în scopul obținerii rezultatelor dorite. Mă consider, de asemena, o fire perfecționistă, asta facandu-mă să pun mult preț pe detalii (un aspect important în acest domeniu).